Digital inspirasjon med Lagerbäck og Backe

NFT-medlem John Wall har alliert seg med to andre av foreningens medlemmer; Hans Backe og tidligere landslagssjef Lars Lagerbäck, og tilbyr impuls, inspirasjon og faglig påfyll digitalt via Gameinsight.

EGEN BOK: Hans Backe (til høyre) og John Wall kan mer enn de fleste om metodene til Marcelo Bielsa, og har skrevet bok om det. I 2019 deltok de på eget Bielsa-seminar i Oslo i regi av NFT. Foto: Ivar Thoresen

– Gameinsight er en digital plattform som blander sosiale nettverk, fotballutdanning og kunnskapsdeling innenfor det globale fotballsamfunnet, skriver John Wall i presentasjonen av konseptet.
  Tilbudet spenner vidt, fra kurs og webinarer til mentorprogram og live-chat.

Tror på samarbeid

– Utgangspunktet vårt er spiller – der vi ønsker å fokusere på ting som trenere, spillere, sportssjefer og alle andre aktører innen fotballen holder på med til daglig.
  – Vårt bidrag til fotballverden er å bringe dem nærmere hverandre. Vi tror at det å samarbeide, dele erfaringer og innsikt er viktig på flere nivåer, sier John Wall.

Ringrever

Til å hjelpe seg med prosjektet har John Wall alliert seg med ringrevene Lars Lagerbäck og Hans Backe, sammen med Göran Aral, som i sin tid etablerte Gameinsight. 
  Wall og Backe har forøvrig samarbeidet i flere sammenhenger, blant annet har de sammen gitt ut en bok om treningsmetodene til Marcelo Bielsa.
  Gameinsight ble stiftet i 2014, med et opprinnelig formål om drive innovativ fotballutdanning i Sverige. Nå er ambisjonen å skape en digital plattform som forener kommunikasjon og utdanning for hele den internasjonale fotballfamilien.
  – Lars Lagerbäck og Hans Backe er to drivende krefter i dette, sprunget ut fra deres felles drive for å utdanne og dele kunnskap, sier Wall i firmapresentasjonen.

SENTRALE: Lars Lagerbäck og Hans Backe er begge godt kjente trenerskikkelser i Norge, medlemmer av NFT, og sentrale i den digitale satsingen Gaminsight.